Vakantieincalpe.nl

Welkom bij www.vakantieincalpe.nl

Calpe ligt aan de Costa Blanca in Spanje. Calpe is een gezellige plaats met vele winkels en een lange boulevard waarlangs u heerlijk kunt wandelen.

DSC02422

Daarnaast heeft Calpe heerlijke zandstranden waarbij ook kleine kinderen  kunnen spelen of kunnen genieten van de zee. De zee bodem wordt langzaam dieper in Calpe. Calpe kent een zeer aangenaam Middellandse Zee klimaat waarbij de zomers warm en droog zijn, maar het ook gedurende de rest van het jaar vaak zeer aangenaam is. Men heeft het dan ook vaak over 3 maanden zomer plus 9 maanden lente. In totaal schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar de zon het grootste deel van de dag en er zijn op jaarbasis slechts zo’n veertig tot vijftig dagen te melden waarbij er neerslag geregistreerd wordt. Het grootste deel van deze neerslag valt in de periode oktober tot en met mei met de aantekening dat de totale hoeveelheid op jaarbasis minder dan de helft is van wat we in Nederland gewend zijn.

IMG_1024 IMG_1028

Het appartement beschikt over twee verdiepingen en bevindt zich op de zevende en achtste verdieping van het complex waardoor u een fantastisch uitzicht heeft over Calpe. Winkels liggen op steenworp afstand en zaterdags begint de markt voor de deur. Een auto is niet nodig.

Op de eerste verdieping van het appartement bevindt zich een woonkamer, keuken, badkamer met ligbad en toilet. Daarnaast bevinden zich hier de master-bedroom met inbouwkast en twee gekoppelde eenpersoonsbedden. Tevens op deze verdieping een slaapkamer met twee losse eenpersoonsbedden. Woonkamer, master-bedroom en slaapkamer op achtste verdieping zijn voorzien van airconditioning. Via de schuifpui van de master-bedroom of woonkamer komt u op het ruime balkom (20 m2) met tafel en stoelen. Door de met glas verhoogde rand zit u heerlijk uit de wind.

DSC02344DSC02347

Via een metalen wenteltrap komt u op de achtste verdieping. Hier bevindt zich het zeer ruime dakterras (60m2) met lounge set met(zon) overkapping en twee ligbedden. Daarnaast is hier nog een slaapkamer voor twee personen (twee eenpersoonsbedden) en badkamer met een wastafel, toilet (urinoir) en douche. Deze kamer heeft aan de voorzijde alleen een schuifpui en verder geen ramen (wel airconditioning). Daarnaast zullen mensen boven de 1.75m hier niet overal rechtop kunnen staan.

Het gehele appartement beschikt over WIFI.

In de keuken zijn onder meer onderstaande apparaten aanwezig. (combi)Magnetron, Senseo, oven, keramische kookplaat, panini/tosti apparaat, citruspers, wasmachine en electr. BBQ.

Totaal beschikt u over zes slaapplaatsen. In verband met de wenteltrap buiten verhuren wij vanaf oktober tot en met maart alleen voor maximaal 4 personen

vakantieincalpe.nl voor een fijne “zomer” vakantie of een aangename winter.